Thursday, September 10, 2009

.


Šis telefonas turi 3.15 MP kamera, kaip HTC Dream / TMobile G1. Jis I tillegg har den en prisverdig internt minne på 4 GB. Denne gadgeten har Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional operativsystem som tjener til å være som en stor medium for jevn kjøring av alle de andre funksjonene. WAP 2.0 hjelper brukeren utelater behovet av en PC mens dagen. Du kan også spille av musikk, spill og selvfølgelig ta bilder. Dette kameraet er veldig enkelt å bruke når det kommer til å ta bilder. Du kan enkelt kasse et fotoalbum som er mye moro å gjøre, spesielt for mødre som elsker å ta masse bilder. I min mening var HTC Touch Diamond telefon er definitivt en stor enhet til have.If du likte HTC Touch Diamond vil du definitivt bli slått på av HTC Touch Pro, som ser ut som en diamant med en slideout tastatur. Det var en tid da det ble antatt at Diamond tar på iPhone 3G, men til tross for sin drepte utseende og TouchFLO teknologi,
Diamond ikke imponere på ytelse foran. HTC gjorde starte TyTN II etter det som gjorde det bra, men ikke vinne popularitet. HTC siste touchphone, til Touch Pro synes gjøre det bra i begge, popularitet og ytelse.

The Outside

Selv om Pro er ikke så slank som Diamond, føles det bra å holde, og er perfekt pocketable. De ser er like drepe, med store, flate 2,8 tommers skjerm og en elegant buet knappen panel. Start, slutt, hjem og tilbake knappene er sett på en ergonomisk buet frontpanel som passer godt sammen med skjermen, og OKknappen i midten av de fireveis navigasjonstast blander like godt med den generelle glatt finish.

The Inside

Dens innmaten er lik som på Diamond, utenom en større minne, noe som synes å ha bedret sine resultater i forhold til Diamond. Touch Pro kjører på en 528 MHz Qualcomm prosessor med Windows Mobile 6.1. Når det gjelder tilkoblingsmuligheter, dataoverføring og geografiske navigering, den har et helt spekter av teknologien på sine disposisjon, som inkluderer GPS, GPRS, Quadband GSM og UMTS, 7,2 Mbps HSDPA, HSUPA, EDGE, triband CDMA og Bluetooth 2.0 med EDR.

Kontordame's Delight

Pro er glidebryter formfaktor og du kan skyve ut en vakker 5 rad QWERTYtastatur med en rad dedikert til tall. Ja, gjør TouchFLO du skrive på det virtuelle tastaturet, men du vil nyte slideout en bedre. Hvis du gjøre mye av å skrive, vil du like denne funksjonen over Diamond.All av disse er Windows Mobile 6 Standard funksjoner og kommer forhåndsinstallert fra produsenten. I tillegg er det bokstavelig talt hundrevis av tredjeparts freewareprogrammer tilgjengelig for nedlasting på denne enheten.

The S720 huser også en ekstern utvides Micro SDkortspor med en 8GB kjører evne. Filer som er lagret på et SDkort kan spilles av via Windows Media Player i filformater av wmv, jpeg, mp4 og mp3. Andre filformater kan spilles av på S720 ganske enkelt ved å laste ned og installere et tredjeparts mediaspiller som Core TCPMP Player.

Den interne harddisklagring minnekapasiteten er 52 MB, Programmet minnekapasitet er 48 MB. Den har en 400 MHz prosessor og 64 MB RAM. Disse opererer spesifikasjonene er på ingen måte spektakulære, men er mer enn nok for drift og full utnyttelse av denne enheten. Harddisk lagringskapasitet kan bli dramatisk økte med tilpasning av en 1, 2 eller 8 GB micro SDkort som lett kan holde flere programmer, bilder, videoer, etc. enn du ville realistisk trenger for bruk på denne typenenhet eksepsjonelle interne funksjoner og evner kombinert med kosmetisk tiltalende ytre kvaliteter resulterer i en stilig, veldig pålitelig og høyt teknologisk personlige kommunikasjonsenhet. HTC S720 er egentlig en minidatamaskin med mobilnettettelefon evner. Det er en

No comments:

Post a Comment